söndag 19 april 2009

Söndag och skärgård

Ja, söndag igen, ny vecka väntar och ny kurs, sista för terminen. Vart har året tagit vägen?!

Veckan har som sagt mest innehållt tentaplugg men det va de värt för kan nog ha gått vägen. Fredagkvällen va de Toga-fest och en riktigt kul sådan :-) Lördagen va de Elinpiaden, massa tävlingar och grejer ute vid universiteten. Själv va ja inte med i nåt lag, men Elin, Therese, Sara, och Cissi stoltserade utklädda till Turtles. Va i alla fall en härlig dag med sol och riktigt bra stämning. Fick lite känsla av nolle-p där och faktum är att det inte är långt dit, men, sommar först! Åkte sedan hem till Norrköping på lördagen och hade en hemmakväll med mamma. Sen idag har vi varit ute på landet. Lite blåsigt och småkyligt men varit soligt hela dagen. Umgåtts, fixat på tomten bla och Lovisa och jag har pluggat lite också. Somnade även i solen i stund, skönt!

Märkligast denna vecka är när Elin och jag kör in i varandra med cyklarna. Liksom, vi har klarat oss hela denna eländiga vinter med snöblask och isbana om vartannat, men nu på rensopad asfalt kunde vi inte riktigt hålla cyklarna i styr eller va de nu va som hände, åkte in i varandra och föll båda av cyklarna. Me vi klarade oss utan några större skråmor, likaså våra cyklar. Men att det sedan hände dagen efter, igen, ja, vet inte hur vi ens lyckades, haha! Som tur var klarade vi oss bra även denna gång, dock med x antal blåmärken, förstörda byxor och rätt skadad cykel..
Hoppas ni haft en skön helg!
Gonatt.

1 kommentar:

Emma sa...

Hej min lilla sötnöt! Nu ska jag snart springa iväg på boxing. Ska vi snacka på msn nån dag? Har du kollat på flyg? Saknar dig massor! Pussar:)