fredag 21 november 2008

På väg hem till norrköping

Sitter på pendeln på väg hem till norrköping. Gick förut en mysig och fin promenad runt i Linköping, så upplyst och fint med alla ljusdekorationer. Snön saknas ju dock och nu när det ändå är så kallt får den gärna komma. Snöade lite i natt och även lite idag men inget som ligger kvar..

Igår va de utgång på Platå. Innan hade vi genomfartsförfest hos Elin och hennes granne Emma som går i tvåan. Mycket kul! Lekte en del och har nog inte skrattat så mycket på länge :) och pyramider gjorde vi inne hos Elin och en del "ligga" bilder blev de haha! Även väl på Platå va de riktigt kul, mkt folk ute. Slutade med vackert snöfall!

Idag har det inte blivit mkt gjort.. uppe och tvättade imorse, men blev lite senare än tänkt så tvätten hänger fint i hela lägenheten,..igen. Sen ett väntat men trist besked, blir omtenta.. och sen föreläsning som mest kändes som: ?.

Nu är de helg, men mycket skolarbete som ska göras. Ska försöka gå igenom lektionerna vi haft hittills och repetera och sen börja på externen igen, men som sagt, det känns nästan lite lockande att öppna den boken istället för micron men jag hade ju hellre varit utan. Hungrig som bara den är ja nu, men hemma väntar tacos med mamma och lovisa och den som väntar på gott :)

Inga kommentarer: