tisdag 18 november 2008

Tisdag kväll

Det är x och y, q och p, funktioner av alla slag och det är bara början.. känner mig lite lost och felplacerad just nu, o vissa föreläsningarna känns som om de skulle kunna vara "fusk-föresläsningar".. och nu börjar det närma sig extern-omtenta då den ordinarie nog inte gick som den borde.. men ska inte ta ut nåt i förskott..tur de finns så mkt runt om som håller en uppe. Den här dagen dock har gått i ett så inte så mkt kul att berätta.. Gårdagen var däremot bättre, i alla fall kvällen. Bakade scones och drack te med "flutande honing" :) med Elin, Elin och Therese stora och fina lägenhet och pratade väl egentligen mest om de vi sagt vi skulle lägga på is ett tag, hur de nu tänkt de skulle gå..

Helgen va hur bra som helst. Började med födelsedag i fredags. Blev överraskande firad tillsammans med andra Anna som också fyllde då, men 23, av Elin Elin Therese Sara och Jill me kul paket och god mat. Sedan va de inflyttningsfest hos Henke i ettan och efter de blev de NH. Helbra från början tillslut! Lite nyfiken på citatet (va?) som jag aldrig fick höra..
På lördagen åkte ja hem till Norrköping och blev firad med fina presenter och god mat. Denna dag var Emmas födelsedag :) Söndagen sen kunde inte börjat bättre, fint väder och frukost på Grand med några av de bästa, Anna Kim Hanna och Jenna, så mysigt och vad det kändes lyxigt!

Imorn är de skola hela dagen, promenad och lite micro-läsning innan föreläsningen kl 10 tänkte ja. Och på kvällen är de Bonde-och Grayskväll med Elin Anna Threse och Elin, va de blir för god mat återstår att se :)

I helgen kommer ja hem, och då är Becca hemma :) och Micka också :) som ja inte heller träffat på länge, och hoppas att ni andra som finns där är på plats så ja får se er.

Gonatt.

Inga kommentarer: