måndag 24 november 2008

"Det är som på bio nästan.."

..sa en som precis kom in på bussen. Sitter på campusbussen och han som precis kom in missade den först. men han sprang ifatt bussen på andra sidan rondellen och busschauffören väntade in honom, fast i farten då han inte vågade stanna bussen med risk för svårighet att få rull på bussen igen då det var i uppförsbacke. Men han som först missade bussen kom tillslut på, typ inramlandes och helt full av snö. Så lite som på film va det nästan haha. Snäll busschaufför va det iaf, så det ska va! Full av snö är han inte ensam om iaf, är snöoväder, snön typ väller ner och det blåser så ser mest vitt ute. Det är mysigt att titta ut på nu väl sittandes på bussen men inte lika kul nä'r man väl är ute i det.. Nyss varit och klippt mig, och innan de va ja hos tandläkaren, vet inte vad som var värst men man överlever det mesta...

Helgen hemma har varit riktigt bra. I lördasg va Lovisa och jag med mormor och morfar och åt i Söderköping, underbart god mat. Tog sedan en mysig promenad i den lilla staden. På kvällen träffade ja tjejerna. Va först och bowlade på Hugo och sedan gick vi hem till vinnaren Hanna för mat som Alex och jenna hade förbrett. Så gott och trevligt. Flera glas vin senare gick vi vidare till Palace. Var kul men inte så mkt folk där.. men som vanligt så blir det alltid kul med er ändå!

Igår, söndag, blev det lite skolarbete gjort, träning och på kvällen va vi hos pappa lovisa och ja Pappa och Elias som va hemma, och stackars lilla Elias har vattkoppor. Så han va inte så pigg men sken ändå som en sol emellanåt. Han är så mysig! Och han impade ordentligt på mig med alla djur-läten han kunde, duktig kille!

Nu ska jag till skolan och fortsätta med lektion 3 med Elin, elin anna och therese, ska bli kul att höra om helgens bravader, haha therese gav mig bara ett smakprov igår på vad som hänt!

Och i eftermiddag kommer Becca och häslar på och stannar till imorn, ska bli roligt :)

Ne, nu ska ja ut i vintervädret, lite lugnare här i Linköping än i Norrköping. Skönt att komma ut, någon som dränkt sig i parfym här på bussen...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Anna bloggar du på bussen?!

Anonym sa...

Ja? Är det via mobilen eller? Naajs :) Pusss på dig!